Cursussen

Kennismaken met Essentiële oliën/workshop - Geen cursus gepland

Hoe kunnen Essentiële Oliën een bijdrage leveren aan jouw leven en gezondheid? Je krijgt de basisuitleg, hoe de oliën te gebruiken en ik vertel je hoe ze je gezondheid kunnen ondersteunen. Ik ben al geruime tijd met de 100% zuivere CPTG dōTERRA oliën aan het werk, zowel privé als in mijn praktijk en ben echt onder de indruk van de werking en wat ze voor mijn cliënten allemaal betekenen! Ik heb zelf een heel mooi resultaat behaald met topisch gebruik (op de huid) met de Frankinsence en Grapefruit olie, wat ik ook heel graag met jullie wil delen. Aanvang 20.00. Adres de Steegde 1, 7991CA Dwingeloo. Duur ongeveer 1 uur met uitloop naar 1,5 uur maximaal. Aanmelden uitsluitend via onderstaand formulier op de website, toegang GRATIS. 

BASISCURSUS DORN-THERAPIE - Geen cursus gepland

De lesdagen duren van 09.00 tot uiterlijk 17.00, voor koffie/thee/water en een biologische/vegetarische lunch wordt gezorgd. Ik werk met groepen van maximaal 12 personen. Bij aanvang cursus ontvang je een factuur, syllabus en na afloop ontvang je een certificaat.

De cursus zal 2 volle dagen in beslag nemen. Later volgt er de 3e dag waarin alles zal worden herhaalt en verdiept. Gedurende de tussenliggende periode biedt dat de gelegenheid om te werken met cliënten (20 behandelingen is geadviseerd) zodat e.e.a. ook beklijft. Hiervan vraag ik je ook om casuïstiek aan te leveren (gedeelte). Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om zaken waar je tegenaan bent gelopen te bespreken. Tijdens deze dag wordt ook de weer de stof geëvalueerd en de techniek getoetst op eventuele ingeslopen foutjes.

De kosten voor de basiscursus Dorn-therapie bedragen € 526,35 Incl. BTW (€ 435,-- Excl. BTW). Uw reservering is definitief na ontvangst aanbetaling van € 75,-- binnen 1 week na aanmelding. Uiterlijk 3 weken voor aanvang cursus dient het restant bedrag ad € 451,35 Incl. BTW op mijn rekening NL54 INGB 0009 5549 06 ten name van Monique Jongmans Praktijk te zijn bijgeschreven altijd onder vermelding van factuurnummer.

Nascholing Bekken - Geen cursus gepland

De kosten voor deze dag bedragen € 175,45 Incl. BTW (€ 145,-- Excl. BTW). Verder is er dezelfde catering van toepassing en is de inschrijving definitief na ontvangst van de aanbetaling ad. € 75,-- binnen 1 week na aanmelding. Het restant ad. € 100,45 dient uiterlijk 3 weken voor aanvang nascholing op mijn rekening NL54 INGB 0009 5549 06 ten name van Monique Jongmans Praktijk te zijn bijgeschreven altijd onder vermelding van factuurnummer.

Tijdens de cursusdagen wordt er op elkaar geoefend op de blote huid en is het aan te bevelen om makkelijke kleding en schoeisel aan te trekken en handdoeken, kussentjes en een knierol mee te nemen. Indien je een tafel mee zou kunnen nemen, graag even kortsluiten.

Bij niet doorgaan mijnerzijds wordt het cursusgeld per omgaande volledig terugbetaald. Annulering als gevolg van ziekte tijdens de cursus is uitsluitend mogelijk met een doktersverklaring. Vooruitbetaald lesgeld wordt dan terugbetaald, minus de door mij gemaakte (reële) kosten.

Meld je aan voor de cursus

Ongeldige invoer
Vul een e-mailadres in...
Selecteer een cursus
Ongeldige invoer
Vul je straat in...
Vul je huisnummer in...
Vul je woonplaats in...
Vul je geboortedatum in...
Vul je geboorteplaats in...
Ongeldige invoer
Na ontvangst van uw gegevens ontvangt u een brief met daarin nogmaals alle informatie. Uw reservering is pas definitief na ontvangst aanbetaling.

Altijd in bereik

Je kunt online je afspraak inplannen of bellen.

06 24137014

info@moniquejongmans.nl

De Steegde 1 | 7991 CA | Dwingeloo

contact pagina

ik ben ook te volgen op :

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Wil je het zeker weten? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar!

De Steegde 1
7991 CA
Dwingeloo

06 24137014
info@moniquejongmans.nl