Een nieuwe Leefstijl...

Je hebt vast al van alles geprobeerd en tot nu toe weinig succesvol? Geloof me, het kan echt anders en heel veel leuker!

Met mijn 28 dagen Leefstijlhulp help ik je in slechts 4 weken een stuk op weg naar een andere Leefstijl. Met een heel menu voor 28 dagen en coachingopdrachten geef ik je alvast een voorproefje van wat er mogelijk is als je serieus met je Leefstijl & Vitaliteit aan de slag gaat. Bovendien helpt het je naar een slanker en veel fitter lichaam met een verhoogde weerstand. En reuze makkelijk: je volgt het in je eigen tijd en in je eigen huis, aangepast aan jouw specifieke budget.

Makkelijke en voedzame recepten die je op weg helpen helpen om een nieuwe Leefstijl te creëren én je helpen vitaler en slanker te worden.

We hebben recepten voor je samengesteld voor elk moment van de dag.

Mijn naam is Monique Jongmans

Mijn naam is Monique Jongmans

Als Integraal Vitaliteit & Leefstijlcoach help ik jou graag om de eigen regie weer terug te pakken over je leven. Ik laat je zien dat ook voeding je kan helpen om lekkerder in je vel te zitten.

Leefstijl Power

€ 37,00

 • Voor 28 dagen lekkere en makkelijke recepten
 • Handige wekelijkse boodschappenlijst
 • Duidelijke handleiding
 • Video met uitleg en tips
 • Heerlijke recepten voor kruiden en marinades
 • Leefstijl Power

  Leefstijl Power

  Leefstijl Power is een geweldige keuze wanneer je een goede discipline hebt en ervan houdt een programma helemaal zelf te doen. Leefstijl Power bevat makkelijke en voedzame recepten voor ontbijt, lunch, snacks en de avondmaaltijden voor 28 dagen. En elk recept is even smakelijk.

  Daarnaast krijg je coach opdrachten en een boodschappenlijst voor iedere week, supergemakkelijk en overzichtelijk. Je ontvangt tips en recepten voor marinades, sauzen en kruiden, een handige handleiding voor het programma en een video met specifieke uitleg en tips.

  Leefstijl Power is perfect voor jou als je net even een klein zetje nodig hebt om meer balans aan te brengen in je Leefstijl. Zodat je lekkerder in je vel komt te zitten.

  Bestellen

 • Heb je vragen over je nieuwe Leefstijl?

  Even bellen mag altijd: 06 24137014

Zijn we al vrienden?

28 dagen Leefstijlmenu

Contact