• BasicPower

  Je bent bijna klaar! Vul de onderstaande velden in om jouw account aan te maken en om toegang te krijgen.

  Accountgegevens

  Persoonlijk


  Totaal

  € 27,00
 • Welkom terug

 • BasicPower

  BasicPower

  BasicPower is een geweldige keuze wanneer je een goede discipline hebt en ervan houdt een programma helemaal zelf te doen. BasicPower bevat makkelijke en voedzame recepten voor ontbijt, lunch, snacks en de avondmaaltijden voor 28 dagen. En elk recept is even smakelijk.

  Daarnaast krijg je een boodschappenlijst voor iedere week, supergemakkelijk en overzichtelijk. Je ontvangt tips en recepten voor marinades, sauzen en kruiden, een handige handleiding voor het programma en een video met specifieke uitleg en tips.

  BasicPower is perfect voor jou als je net even een klein zetje nodig hebt om meer balans aan te brengen in je voedingspatroon. Zodat je minder last hebt van hormonale schommelingen.

  Bestellen

 • SuperPower

  SuperPower

  SuperPower is helemaal voor jou wanneer je een goed resultaat wilt en ondersteuning daarbij verwelkomt.

  SuperPower bevat alles uit BasicPower met een paar extra’s. Zoals een grote bus Herbalife Formula 1 vanille voedingsshake, die je kunt gebruiken voor ontbijt of lunch. Deze voedingsshake is op basis van soja (en is vegan) en is daardoor perfect in te zetten voor het verminderen van overgangsklachten. Ook ontvang je een pot Herbalife instant theedrank met kruidenextracten, een heerlijke drank die je verbranding nog extra stimuleert.

  Bovendien krijg je toegang tot de besloten MenoPower Now Facebook-groep. Ideaal om je samen met mede-MenoPower vrouwen extra te laten stimuleren en vol te houden op de moeilijke momenten! In deze groep organiseer ik iedere week een Q&A, post video's en geef tips & cadeautjes voor een beter resultaat!

  Bestellen

 • MegaPower

  MegaPower

  Dit is echt een programma voor jou als je gaat voor ultiem en alles eruit wilt halen wat erin zit!

  MegaPower biedt alles uit BasicPower en SuperPower. Plus dat je kan kiezen uit 2 Herbalife eiwit supplementen (PDM en Pro20 Select) of een fles Herbalife Aloë Vera concentraat. De eiwitproducten ondersteunen je spieropbouw en helpen bij de aanmaak van hormonen die in deze fase van je leven zo belangrijk zijn. Zodat je de lichamelijke ongemakken tot een minimum beperkt of zelfs kan voorkomen.

  PDM combineert soja-eiwit isolaat en caseïne (bevat melk) en Pro20 Select is op basis van alleen soja-eiwit isolaat. Beide producten bevatten vitaminen, mineralen en vezels. Samen met Formula 1 (zie SuperPower) voorzien ze in jouw dagelijks aanbevolen hoeveelheden.

  AloëMax 97% Aloë Vera concentraat is een fantastische krachtpatser om in te zetten als je al last hebt van overgangsklachten. Bovendien is het zeer goed voor je darmen, zit het boordevol mineralen, vitamines en wel 200 fyto-nutriënten. Fyto-nutriënten zijn plantstoffen die een gunstige invloed uitoefenen op de werking van jouw lichaam.

  En dat is niet alles! MegaPower geeft je toegang tot een masterclass waarin ik uitleg hoe dat nou zit met de overgang, een boel specifieke overgangsongemakken bespreek én mega praktische handvatten geef ter verbetering of voorkoming van die ongemakken.

  Bestellen

 • Heb je vragen over MenoPower Now?

  Even bellen mag altijd: 06 24137014

Zijn we al vrienden?

Contactgegevens