Waar kan ik je bij helpen?

  • Home
  • Waar kan ik je bij helpen?

Heb je last van fysieke pijnklachten? Ben je veel te gestressed? Weet je totaal niet meer hoe je kunt ontspannen? Slaap je slecht? Heb je vermoeidheidsklachten? Voelt alles zo zinloos? 

Als je op 1 of meerdere vragen met ja kunt antwoorden ben je hier aan het juiste adres!

Ik werk namelijk altijd vanuit jouw hulpvraag! Als ervaren therapeut ga ik op zoek naar de oorsprong van je fysieke klacht. Ik werk snel en doelgericht aan het verhelpen van jouw pijn of blokkade. Hiervoor zet ik meerdere technieken in zoals Manuele technieken, Triggerpoint therapie, Shiatsu therapie of diepe massage. Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Coaching? Hoe werkt dat dan?

Coaching betekent voor mij dat ik jou mag ondersteunen om bij de kern van je hulpvraag te komen, waardoor jij het beste uit jezelf naar boven kan halen. Jou helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Dit doe ik door te voelen, vandaaruit de juiste vragen te stellen en jouw ‘ontdekkingsreis” daarmee te faciliteren. Het kan zijn dat een massage jou helpt om dichter bij je gevoel te komen, en zal dat dan ook graag inzetten als ik daar jouw toestemming voor krijg. Ik zal alles geven wat ik in me heb, maar het is aan jou om hierin keuzes te maken en de weg te kiezen die bij je past. Dus jij geeft zelf de richting aan (staat zelf aan het roer). 

"Eigenaarschap is onmisbaar om te groeien en te helen"

Ik zal nooit zeggen wat er gedaan moet worden, maar geef inzicht of reik dingen aan om te verkennen. Coaching is wat mij betreft onmogelijk als er geen heldere coachvraag is of wanneer de coachvraag door iemand anders is ingegeven. Ik geloof in een fundamentele gelijkwaardigheid tussen mensen en ondersteun jou bij het (leren) aanvoelen en respecteren van jouw eigen grenzen (en die van de ander). Ik ondersteun je in jouw persoonlijke ontwikkeling en draag zorg voor een veilige omgeving. Rake vragen stellen hoort ook bij mijn coaching, maar kan alleen worden gesteld als er een veilige ruimte is waar ruimte is voor deze vragen.

Doordat we samenwerken en integraal (holistisch) kijken naar jouw fysieke balans, mentale fitheid, veerkracht, sociaal-emotionele balans, zingeving en identiteit, wordt duidelijk wat jij nodig hebt om tot de kern te komen van waar jij mee zit en hoe dat is ontstaan. Samen kijken naar hoe jij de regie weer terug kan pakken over je eigen leven. Door inzicht te krijgen in hoe jouw processen lopen ontstaat namelijk de mogelijkheid tot verandering!

Je bent heel erg welkom als je eraan toe bent te voelen wie je echt bent en wilt (h)erkennen hoe je hier zo effectief mogelijk mee om kunt gaan.

‘Met liefde zorgen voor lichaam en geest, is het mooiste geschenk wat je jezelf kunt geven’

Altijd in bereik

Je kunt online je afspraak inplannen of bellen.

06 24137014

info@moniquejongmans.nl

De Steegde 1 | 7991 CA | Dwingeloo

contact pagina

ik ben ook te volgen op :

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. Wil je het zeker weten? Neem dan zelf contact op met je zorgverzekeraar!

De Steegde 1
7991 CA
Dwingeloo

06 24137014
info@moniquejongmans.nl