Waar kan ik je bij helpen?

  • Home
  • Waar kan ik je bij helpen?

Waar kan ik je bij helpen?

Voor alles wat ik aanbied geldt hetzelfde. Ik zoek altijd de verbinding tussen de oorzaak en de hulpvraag. Of het nu gaat om een coachvraag, een pijnklacht of iets wat er speelt binnen een team. 

Waarom heb je pijn? Waarom loopt het niet? Waarom gebeurt er iedere keer hetzelfde, terwijl je toch...? Waarom luistert er niemand naar me? Waarom komen we iedere keer maar niet tot een oplossing? Waarom blijft er steeds gedoe in het team? En zo kunnen we nog wel even doorgaan...

Als je 1 of meerdere vragen met ja kunt beantwoorden dan ben je hier aan het juiste adres!

Zoek je een therapeut?

Ik vertrek altijd vanuit jouw pijn. Als ervaren therapeut ga ik op zoek naar de oorsprong van je fysieke klacht en werk snel en doelgericht aan het verhelpen van jouw pijn of blokkade. Hiervoor zet ik meerdere technieken in, maar het kan ook zijn dat er meer speelt waardoor je pijnklachten ervaart. Misschien heb je wel een baan die je neus uit komt, of je relatie loopt niet lekker? Mijn therapeutische behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed, mits je de juiste aanvullende polis hebt afgesloten!

Zoek je een coach?

Coaching betekent voor mij dat ik jou mag ondersteunen om bij de kern van je vraag te komen, waardoor jij kan groeien. Jou helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Dit doe ik door te voelen, vandaaruit de juiste vragen te stellen en jouw ‘ontdekkingsreis” daarmee te faciliteren. Ik zal alles geven wat ik in me heb, maar het is aan jou om hierin keuzes te maken en de weg te kiezen die bij je past. Dus jij geeft zelf de richting aan (staat zelf aan het roer). 

"Eigenaarschap is onmisbaar om te groeien en te helen"

Je bent heel erg welkom als je eraan toe bent te voelen wie je echt bent en wilt (h)erkennen hoe je hier zo effectief mogelijk mee om kunt gaan. Onder de knop 'over Monique' lees je alles over mijn opleidingen en certificeringen.

‘Met liefde zorgen voor lichaam en geest, is het mooiste geschenk wat je jezelf kunt geven’

Zoek je een professioneel trainer?

Ik train graag en veel voor diverse opdrachtgevers o.a. via TalentFirst waar ik Partner ben, voor diverse Gemeenten, Dekker Slapen Zuidwolde en Bureau Vitale Vrouw. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Een DISC en Drijfveren training? Een training op maat? Check Monique als trainer voor meer info of neem contact met me op, dan kom ik zo snel mogelijk bij je op de lijn! 

 

Altijd in bereik

Je kunt online je afspraak inplannen of bellen.

06 24137014

info@moniquejongmans.nl

De Steegde 1 | 7991 CA | Dwingeloo

contact pagina

ik ben ook te volgen op :

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. Wil je het zeker weten? Neem dan zelf contact op met je zorgverzekeraar!

De Steegde 1
7991 CA
Dwingeloo

06 24137014
info@moniquejongmans.nl