Wat kan ik voor je doen?

  • Home
  • Wat kan ik voor je doen?

Heb je last van pijnklachten (lichamelijk of geestelijk), zoek je naast het drukke leven naar ontspanning, of wil je advies over de juiste voeding? Ik werk altijd vanuit jouw hulpvraag zodat we samen jouw klachten kunnen verhelpen. Het uiteindelijke doel is dat je zelf in staat bent om je doelen te realiseren.

Ik ben een gepassioneerd therapeut op veel verschillende gebieden. Ik verhelp lichamelijke pijn door goed te kijken, luisteren, logisch na te denken en door diverse technieken in te zetten. Daarnaast ben ik Registercoach EN Leefstijtrainer en kan ik je begeleiden op jouw weg zodat je weer (mentaal) fitter en vitaler door het leven kunt. Inzicht krijgt in waar jouw valkuilen zich bevinden EN leren om de valkuilen te ontwijken!

Ik kan JOU coachen in het voor jezelf te kiezen. SAMEN kijken we naar wat jij VAN BINNEN, nodig hebt en niet BUITEN zoekt. Waar word jij nou ECHT blij van, waardoor gaan jouw ogen weer stralen? Hoe pak jij de regie weer terug en ga je LEVEN in plaats van OVERLEVEN? Makkelijk? Waarschijnlijk niet. De moeite waard? Zeker wel!

Kortom, ik ben er om samen met jou te werken aan een gezonde MIND & BODY!

Altijd in bereik

Je kunt online je afspraak inplannen of bellen.

06 24137014

info@moniquejongmans.nl

De Steegde 1 | 7991 CA | Dwingeloo

contact pagina

ik ben ook te volgen op :

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Wil je het zeker weten? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar!

De Steegde 1
7991 CA
Dwingeloo

06 24137014
info@moniquejongmans.nl