Waar kan ik je bij helpen?

Coaching op leefstijl en vitaliteit

Waarvoor en wanneer zet je het in?

Bij een Burn-out (maar liever daarvoor al!), bij een Bore-out, wanneer je niet weet wat je wil in je leven, wanneer je graag gewicht kwijt wil, bij het vastlopen op allerlei gebied, maar met name wanneer jij er zelf niet (meer) uitkomt en wel wat helderheid en inzichten kan gebruiken. 

Ik zal proberen een beeld te schetsen waarvoor of wanneer je het zou kunnen inzetten.

Je wordt geboren en als je geluk hebt dan groei je op in een fijne warme en stimulerende omgeving, je gaat naar school en kiest een vervolg (soms kies je iets wat je wel leuk lijkt, of wat een baangarantie lijkt te bieden). Daarna ga je hopelijk aan het werk binnen de omgeving waarvoor je een studie hebt gevolgd en afgerond. Ja en dan “ineens” werk, familie, gezin, kinderen, rekeningen, verantwoordelijkheden, vrienden, sociale omgeving, internet, leefstijl, sport & bewegen, slaap, leefomgeving, patronen, positieve of negatieve overtuigingen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Je baan daar ben je mogelijk “ingerold” omdat je geen baan kon vinden waarvoor je nou net een studie hebt gevolgd. Je hebt natuurlijk het beste van jezelf laten zien en hebt de baan gekregen omdat je zo’n geweldige regelnicht of neef bent, omdat jij geen 9 tot 5 mentaliteit hebt, omdat jij alles altijd af hebt, of (nog) langer blijft om het af te maken!

Je merkt dat je hoofd niet uit kan als je doodmoe je bed in bent gedoken.  Dat je midden in de nacht een paar keer wakker wordt om vervolgens een uur of langer naar het plafond te staren. Doodmoe sleep je jezelf de volgende dag weer naar je werk, je hebt vandaag weer exact dezelfde dag als gisteren en als morgen. Je hebt geen enkele inspiratie meer om goed voor jezelf te zorgen. Je eet vooral “makkelijk” en laat je geregeld verleiden door Tony Choco'lonely'. Je hebt over- of ondergewicht en weet niet meer hoe je het moet aanpakken want je hebt alle adviezen, nieuwe diëten en producten al geprobeerd.

Je maakt nooit meer gebruik van je sportschool abonnement, wat je hebt afgesloten toen je nog zoveel goede voornemens had. Je sleept jezelf van leuke afspraak naar nog leukere afspraak want je kan natuurlijk niks missen. Afzeggen is geen optie want dan word je nooit meer ergens voor gevraagd.

Op Social Media word je moedeloos van al die slanke en gelukkige mensen, die reizen maken en waarmee alles altijd goed lijkt te gaan. Je vergelijkt jezelf voortdurend met anderen en voelt je hierdoor nog slechter dan ervoor. Je denkt als ik dat dieet volg….DAN! Als ik die cursus doe....DAN! Als ik dat koop....DAN!  Je voelt in alle cellen van je lijf dat het anders moet. MAAR HOE DAN?

Het lukt je niet meer om blij te zijn. Je hebt allerlei klachten aan je nek, schouders, armen en rug, waarvoor je al een jaar naar de Fysio gaat zonder echte verbetering. Dat komt natuurlijk alleen omdat je een slechte houding hebt en niet beweegt toch ;-)? Je komt thuis te zitten omdat werken echt niet meer gaat met al die klachten aan je lijf (je denkt nog steeds dat het je lijf is) en toen was het 5 over 12! De huisarts en de bedrijfsarts noemen het overspannenheid of als het echt te laat is heet het een Burn-out.

WAKKER GEWORDEN? ZIJN ER DINGEN HERKENBAAR VOOR JE?

Pas op het moment dat jij in al je cellen voelt dat het echt genoeg is, ben je in staat om daadwerkelijk te veranderen en weer zelf aan het roer te gaan staan van jouw leven. Pas als je de verantwoordelijkheid binnen jezelf zoekt en niet meer daarbuiten, komt er weer ruimte. 

Wat kan ik dan voor je betekenen? 

Ik kan je coachen in het voor jezelf leren kiezen. Samen kijken we naar wat jij van binnen nodig hebt en niet meer buiten hoeft te zoeken. Waar word jij nou echt blij van, waardoor gaan jouw ogen weer stralen? Hoe pak jij de regie weer terug en ga je leven in plaats van overleven? Makkelijk? Waarschijnlijk niet. De moeite waard? Zeker wel!

Ben je er echt aan toe? Neem dan contact met me op! Boek een matchgesprek via de afspraken knop en stel me al je vragen. Het matchgesprek is gratis, het verplicht tot niets en doen we per telefoon of online. Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Vaak ondersteunt het bedrijf waar je werkt in de kosten of investeert zelfs in het hele traject. De prijs genoemd op de website is voor particulieren. 

 

Altijd in bereik

Je kunt online je afspraak inplannen of bellen.

06 24137014

info@moniquejongmans.nl

De Steegde 1 | 7991 CA | Dwingeloo

contact pagina

ik ben ook te volgen op :

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. Wil je het zeker weten? Neem dan zelf contact op met je zorgverzekeraar!

De Steegde 1
7991 CA
Dwingeloo

06 24137014
info@moniquejongmans.nl