Waar kan ik je bij helpen?

Coaching

Waarvoor en wanneer zet je het in?

Er kan je van alles in de weg zitten zonder dat je dat specifiek kan benoemen. Je kan bijvoorbeeld last hebben van negatieve gedachtepatronen die altijd als een onbewust (achtergrond) programma draaien. Hierdoor kom je nooit waar je wil zijn. Als je helder krijgt wat jouw onbewuste en belemmerende overtuigingen zijn, krijg je inzicht in je gedrag en in de gedachten en gevoelens die ontstaan door deze overtuigingen. Hierdoor kom je tot zelfkennis en zelfinzicht. Zie dit traject dan ook als een beter leren kennen van jezelf!

Wat is het effect van coaching

Coaching heeft een positief effect op hoe jij je voelt en gedraagt. Het heeft een positief effect op zowel de privé- als de werksfeer. Wanneer je goed in je vel zit dan presteer je beter, ben je een fijne collega, ben je creatiever, ben je een leuker mens voor jezelf en je omgeving, heb je meer kans op succesvol ondernemen en je komt veel makkelijker in ‘flow’.
Oftewel: Een hoofd met minder rommel waardoor je makkelijker gaat doen wat jij graag wilt, daardoor betere keuzes maakt. Er komt meer balans en meer vitaliteit in je leven, waardoor je weer zin krijgt (en plezier) om dingen te ondernemen!

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching richt zich vooral op je persoonlijke ontwikkeling en de effectiviteit daarvan op zowel je werk als je privéleven. Ook helpt het bij zingevingsvraagstukken als 'waarom ben ik hier, wat is het doel van mijn leven of waarom loop ik iedere keer vast?' Ik werk onder andere met een balansmodel waarin alles aan bod komt. Hierdoor ontstaat een duidelijk beeld op welke gebieden er voor jou veel winst te behalen valt. Met coachingstechnieken die vervolgens specifiek zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en vaardigheden start jouw weg naar herstel. 

De coachssessies vinden plaats bij mij in de praktijk in Dwingeloo, via Zoom of lekker buiten op het Dwingelderveld. Als coach ga ik je niet vertellen wat je moet doen; het is mijn taak de antwoorden in jezelf naar boven te laten komen voor een duurzaam resultaat. Door inzicht te krijgen in hoe jouw processen lopen ontstaat namelijk de mogelijkheid tot verandering!

Ik werk met een traject om de betrokkenheid maximaal te houden. De weg naar herstel gaat vaak in golven en commitment helpt om het beste resultaat te behalen. Een traject kan altijd worden verlengd en indien nodig of gewenst kan het worden gecombineerd met therapeutische massages om dichter bij je gevoel te komen. Coaching geldt als preventie en wordt daarom niet vergoed via de zorgverzekering. Wil je weten wat ik allemaal in kan zetten? Kijk dan hier

Ben je er echt aan toe? Neem dan contact met me op! Boek een kennismakinsgesprek via de afspraken knop en stel me al je vragen. De kennismaking is gratis, het verplicht tot niets en doen we per telefoon of online. Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Coaching wordt niet vergoed uit de aanvullende polis, omdat het valt onder preventie, maar heel vaak draagt het bedrijf waar je werkt maar wat graag bij aan de kosten óf investeert zelfs in het hele traject. Voor hen is het namelijk een win-win, en voor jou? is het een toffe investering in jezelf!

 

Altijd in bereik

Je kunt online je afspraak inplannen of bellen.

06 24137014

info@moniquejongmans.nl

De Steegde 1 | 7991 CA | Dwingeloo

contact pagina

ik ben ook te volgen op :

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. Wil je het zeker weten? Neem dan zelf contact op met je zorgverzekeraar!

De Steegde 1
7991 CA
Dwingeloo

06 24137014
info@moniquejongmans.nl