Wat kan ik voor je doen?

Ik wil lifestyle advies

Door mijn eigen resultaat en mijn daardoor ontstane enthousiasme, begeleid ik in mijn praktijk inmiddels heel veel mensen naar een fittere levensstijl.

Mijn orthomoleculaire kennis en mijn ervaring in het begeleiden van (top)sporters komen hierbij zeer goed van pas. Samen kijken we naar verbeterpunten qua voeding en bewegen. Ook help ik bij het opstellen van een verantwoord en gevarieerd voedingsplan. In sommige gevallen is het wenselijk om voor een bepaalde periode maaltijdvervangers in te zetten in combinatie met supplementen om de ontstane tekorten weer aan te vullen. Dat is echter niet altijd noodzakelijk. Maar welke aanpak ook bij jou situatie past; ik coach je naar een fittere levensstijl!

Uit onderzoek van de WHO is gebleken dat bij 7 van de 10 mensen die met een lichamelijke klacht bij de dokter komen, dit ontstaan is door het eten van verkeerde voeding of door tekorten aan bepaalde voedingselementen.

Mijn wens

Jou helpen om de beste versie van jezelf te worden! Iemand die fitter is, voelt zich niet alleen beter maar ziet er ook beter uit. Ze presteren beter op de werkvloer en zijn prettiger in hun omgang met anderen. Neem contact me me op als je dit ook wilt.

Altijd in bereik

Je kunt online je afspraak inplannen of bellen.

06 24137014

info@moniquejongmans.nl

De Steegde 1 | 7991 CA | Dwingeloo

contact pagina
ik ben ook te volgen op :

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Wil je het zeker weten? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar!

De Steegde 1
7991 CA
Dwingeloo

06 24137014
info@moniquejongmans.nl