Wat kan ik voor je doen?

Lifestyle advies/coaching

Door mijn eigen resultaat in het verleden en mijn daardoor ontstane enthousiasme, coach en begeleid ik in mijn praktijk inmiddels heel veel mensen bij een leefstijlverandering.

Mijn orthomoleculaire kennis en mijn ervaring in het begeleiden van (top)sporters komen hierbij zeer goed van pas. Samen kijken we naar verbeterpunten qua voeding, bewegen en naar negatieve overtuigingen of belemmeringen, die jou weerhouden je doel te bereiken. We kijken ook samen naar het opstellen van een verantwoord en gevarieerd voedingsplan. In sommige gevallen is het wenselijk om voor een bepaalde periode maaltijdvervangers in te zetten in combinatie met supplementen om de ontstane tekorten weer aan te vullen op celniveau. Dat is echter niet altijd noodzakelijk. Maar welke aanpak ook bij jou situatie past; ik coach je graag naar een fittere levensstijl in lichaam en geest.

Uit onderzoek van de WHO is gebleken dat bij 7 van de 10 mensen die met een lichamelijke klacht bij de dokter komen, dit ontstaan is door het eten van verkeerde voeding of door tekorten aan bepaalde voedingselementen.

Mijn wens

Jou helpen om de beste versie van jezelf te worden! Iemand die geestelijk en lichamenlijk fitter is, voelt zich niet alleen beter maar ziet er ook beter uit. Je presteert beter op de werkvloer en bent prettiger in de omgang met anderen. Neem contact me me op als je dit ook wilt en bereid bent te werken aan een mooi resultaat!

Altijd in bereik

Je kunt online je afspraak inplannen of bellen.

06 24137014

info@moniquejongmans.nl

De Steegde 1 | 7991 CA | Dwingeloo

contact pagina
ik ben ook te volgen op :

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Wil je het zeker weten? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar!

De Steegde 1
7991 CA
Dwingeloo

06 24137014
info@moniquejongmans.nl