Waar kan ik je bij helpen?

Massage is een weldaad voor lichaam en geest

Wij leven in een maatschappij waar de lat steeds hoger wordt gelegd, er voortdurend enorme keuzestress is en er meer en meer van ons wordt verwacht. Vaak hebben we het zo druk met alles wat er moet, dat het contact met ons eigen lichaam en ons gevoel verloren gaat.

We hebben geen tijd meer om te luisteren naar de signalen die ons lichaam afgeeft. We zijn vergeten hoe we moeten voelen. Hierdoor ontstaat vaker overbelasting en dus ook lichamelijke klachten zoals stress, hoofdpijn, nek- en schouderpijn, sportblessures, lage rugklachten of gewoon stijfheid. Ik kan deze klachten verhelpen of verlichten met een goede massage, specifiek afgestemd op jouw hulpvraag.

Jouw Leefstijl is ook belangrijk als je ontspanning zoekt! Als gecertificeerd Leefstijlcoach kan ik je op het gebied van Leefstijl & vitaliteit coachen in het zelf onderzoeken op welke gebieden in jouw leven er veel winst te behalen valt (denk hierbij aan rust, werk, slaap, voeding, mentale belasting, (onverwerkte) emoties etc.).

Ik maak alleen gebruik van de zuiverste essentiële olieën tijdens het masseren. De olieën hebben een weldadig effect op pijnklachten maar zijn ook heel goed specifiek in te zetten ter ondersteuning bij bepaalde processen in jouw leven. Dit is maar een korte lijst, maar denk bijvoorbeeld aan allergiën, burn-out, slaapproblemen, angsten, boosheid, vergeven etc. Hiervoor werk ik o.a. met het Symphony of the Cells Body Systems naar Boyd Truman. De olieën die ik gebruik zijn van DoTERRA. Ben je al nieuwsgierig? neem dan een kijkje op www.mydoterra.com/moniquejongmans

 

Meer weten?

Neem contact met me op als je nog meer wilt weten over de massages die ik verzorg.

Altijd in bereik

Je kunt online je afspraak inplannen of bellen.

06 24137014

info@moniquejongmans.nl

De Steegde 1 | 7991 CA | Dwingeloo

contact pagina

ik ben ook te volgen op :

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. Wil je het zeker weten? Neem dan zelf contact op met je zorgverzekeraar!

De Steegde 1
7991 CA
Dwingeloo

06 24137014
info@moniquejongmans.nl