Waar kan ik je bij helpen?

Een therapeutische massage, een weldaad voor lichaam en geest

Wij leven in een maatschappij waar de lat steeds hoger wordt gelegd, er voortdurend enorme keuzestress is en er meer en meer van ons wordt verwacht. Vaak hebben we het zo druk met alles wat er moet, dat het contact met ons eigen lichaam en ons gevoel verloren is gegaan.

We zijn vergeten hoe we moeten voelen. Hierdoor ontstaan gemakkelijk lichamelijke klachten zoals stress, hoofdpijn, nek- en schouderpijn, sportblessures, lage rugklachten of gewoon stijfheid. Ik kan deze klachten verhelpen of verlichten met een therapeutische massage, specifiek afgestemd op jouw hulpvraag.

Bovendien, als gecertificeerd coach kan ik je begeleiden in het zelf onderzoeken op welke gebieden in jouw leven er veel winst te behalen valt (denk hierbij aan rust, werk, slaap, voeding, mentale belasting, (onverwerkte) emoties etc.).

Tijdens het masseren maak ik uitsluitend gebruik van 100% zuivere essentiële olieën. Deze olieën hebben een weldadig effect op pijnklachten maar zijn ook heel goed specifiek in te zetten ter ondersteuning bij bepaalde processen in jouw leven. Hiervoor maak ik een mix voor je op maat, met precies DAT wat jij nodig hebt! De 100% zuivere olieën die ik gebruik zijn van DōTERRA. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral een kijkje op www.mydoterra.com/moniquejongmans.

Meer weten? Neem contact met me op?

Altijd in bereik

Je kunt online je afspraak inplannen of bellen.

06 24137014

info@moniquejongmans.nl

De Steegde 1 | 7991 CA | Dwingeloo

contact pagina

ik ben ook te volgen op :

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. Wil je het zeker weten? Neem dan zelf contact op met je zorgverzekeraar!

De Steegde 1
7991 CA
Dwingeloo

06 24137014
info@moniquejongmans.nl