Coaching

  • Home
  • Coaching en Leefstijl

Leefstijl & vitaliteitscoaching (integraal) helpt jou om het beste uit jezelf te halen, je doelen te vinden en deze daadwerkelijk te bereiken. Het helpt je om weer richting in je leven te vinden, waardoor je een fijner mens bent voor jezelf en je omgeving. Het helpt je om jezelf beter te leren kennen en je te ontwikkelen als iemand waarnaar je lacht als je in de spiegel kijkt!

Leer jezelf echt kennen

Er kan je van alles in de weg zitten zonder dat je dat specifiek kan benoemen. Je kan bijvoorbeeld last hebben van negatieve gedachtepatronen die als een onbewust (achtergrond) programma draaien, waardoor je nooit helemaal komt waar je graag zou willen zijn. Als je helder krijgt wat jouw onbewuste en belemmerende overtuigingen zijn, ontstaat er inzicht in hoe jij je gedraagt en in de gedachten en gevoelens die ontstaan door deze overtuigingen. Door hierop te reflecteren en het helder maken van dit onderbewuste stuk in jou kom je tot zelfkennis en zelfinzicht. Zie dit traject als een beter leren kennen van jezelf!

Wat is het effect van (Leefstijl)coaching

Coaching heeft een positief effect op hoe jij je voelt en gedraagt. Het heeft een positief effect op zowel de privé- als de werksfeer. Wanneer je goed in je vel zit dan presteer je beter, ben je creatiever, ben je een leuker mens voor jezelf en je omgeving, heb je meer kans op succesvol ondernemen en je komt veel makkelijker in ‘flow’.
Oftewel: Een hoofd met minder rommel waardoor je makkelijker gaat doen wat je graag wilt, daardoor betere keuzes maakt. Er komt meer balans en meer vitaliteit in je leven, waardoor jij weer zin krijgt (en plezier) om dingen te ondernemen!

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching richt zich vooral op je persoonlijke ontwikkeling en de effectiviteit daarvan op zowel je werk als je privéleven. Ook helpt het bij zingevingsvraagstukken als ‘waarom ben ik hier?’ of 'wat is het doel van mijn leven?’ Er wordt gewerkt met een Leefstijl & Vitaliteits check (LVA) en coachingstechnieken die specifiek zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en vaardigheden.

Een coachingtraject start ik graag met een telefonische kennismaking van een half uur, zodat wij samen kunnen kijken of we het zien zitten met elkaar in zee te gaan.

Zijn we het met elkaar eens dan ontvang je voor aanvang van een traject de LVA en ga je, met ondersteuning van mij, aan de slag met je LVA, een doelenformulier waarmee je glashelder krijgt wát het is dat je wil bereiken. Zo weten we precies waar we naartoe werken. De coachingssessies vinden plaats bij mij in de praktijk in Dwingeloo, via Skype/Zoom of lekker buiten op het Dwingelderveld. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen; het is mijn taak de antwoorden in jezelf naar boven te laten komen. Zo leer je te vertrouwen op jezelf, en dat is duurzaam!

Een coachingsessie voor particulieren van anderhalf uur kost € 95,-  euro inclusief BTW. 

Altijd in bereik

Je kunt online je afspraak inplannen of bellen.

06 24137014

info@moniquejongmans.nl

De Steegde 1 | 7991 CA | Dwingeloo

contact pagina

ik ben ook te volgen op :

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. Wil je het zeker weten? Neem dan zelf contact op met je zorgverzekeraar!

De Steegde 1
7991 CA
Dwingeloo

06 24137014
info@moniquejongmans.nl