Monique als coach en systemisch teamcoach

Persoonlijke coaching & leiderschapscoaching

Heb je ooit ervaren hoe coaching een positieve invloed heeft op hoe jij je voelt en gedraagt? Stel je voor: je voelt je goed, presteert optimaal, wordt gewaardeerd als collega, en je creativiteit stroomt. Hierdoor ben je niet alleen positief voor jezelf, maar ook voor anderen.

Coaching gaat verder. Het vergroot je kansen op succesvol ondernemen en opent de deur naar carrièremogelijkheden en beter leiderschap. Met een heldere geest kun je doen wat je wilt, waardoor je betere keuzes maakt en meer balans en vitaliteit ervaart.

Het resultaat? Zin en plezier om nieuwe uitdagingen aan te gaan!

Ik geloof in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en coaching om het beste uit jezelf te halen. Of het nu gaat om het vergroten van je effectiviteit op het werk of het vinden van betekenis in het leven. Samen werken we aan vooruitgang op verschillende gebieden. Ik maak gebruik van diverse technieken zoals ACT, Rake Vragen®, leiderschaps-, oplossingsgericht- en systemisch coachen.

Ik vertel je niet wat je moet doen. Mijn rol is om de antwoorden in jou naar boven te laten komen voor duurzame resultaten. Door inzicht in je eigen processen ontstaat echte verandering.

We onderzoeken wat er werkelijk speelt, welke patronen er zijn in je leven of werk, en wat er nodig is om verandering te brengen. Als je merkt dat je je volledige potentieel niet benut en vastloopt, kunnen we de kernoorzaak van deze problemen begrijpen. Bijvoorbeeld door systemisch coachen om patronen te ontdekken.

Mijn coachingsessies vinden plaats in mijn praktijk, buiten op het Dwingelderveld, of online.

Samen aan de slag!

Teamcoaching

Teamontwikkeling en het vormen van een goed team is best een uitdaging. Iedereen in een team, of je nu een teamlid bent of een leidinggevende, brengt zijn of haar eigen bagage en persoonlijke dynamiek mee in de mix van het team én daarmee ook in de organisatie. Dat kan soms behoorlijk ingewikkeld en zelfs tegenstrijdig zijn.

Als systemisch teamcoach kijk ik samen met het team naar de dynamiek en talenten binnen het team, ieders specifieke bijdrage aan het team en daarmee aan het systeem. 

Door naar het grotere geheel te kijken (teamlid, team én organisatie) kunnen we meestal snel en helder inzicht krijgen in de ontwikkeling en bewegingen die een team kan doormaken.

"Als je blijft doen wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg"- Albert Einstein

Kennismaken

Publicaties en artikelen

LinkedIn post 18 maart 2024

Heel even dacht ik dat onze sessie zou eindigen in een heftige confrontatie…Leiderschapscoaching gaat vaak over het navigeren door complexe situaties en het ontdekken van verborgen aspecten van lei...

Leiderschapstraject MKB Effectief

Vastberaden (en met knikkende knieën 😉), is ze het aangegaan...In de hectiek van haar leiderschapsrol voerde Ellen ook nog een constante strijd om haar team op één lijn te krijgen. Vijf maanden...

DISC & DRIJFVEREN belangrijk om SAMEN te doen!

Hé Monique, waarom vind jij dat je naast kennis over het DISC model absoluut kennis over Drijfveren moet hebben?Nou dat zal ik je uitleggen. Stel je eens voor dat iemands DISC-profiel een ‘foto’ is...

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden namelijk door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. 

In de meeste gevallen kan je via jouw werkgever coachingtrajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.

logo crkbo
Logo NVST
logo NOBCO
Logo RBCZ

© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.