Van haast krijg je echt niet meer tijd 

Energiek, 'liefdevol' confronterend, toegankelijk, integer, sensitief, een vakkundige in het stellen van Rake Vragen®, holistisch, kundig en vastberaden - zijn eigenschappen en kwaliteiten die coachees, deelnemers en cliënten mij toeschrijven.

Over mij

Mensen zie ik als één geheel, daarom ben ik altijd op zoek naar de dieperliggende oorzaken, in plaats van alleen naar de symptomen te kijken. Alles om je precies dát aan te reiken wat jij nodig hebt.

Als coach laat ik je zien hoe jij de regie houdt, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Geweldig vind ik het als jij inzicht krijgt in jouw processen, omdat dit je de mogelijkheid biedt voor verandering.

Als trainer combineer ik kennis, communicatieve vaardigheden, interpersoonlijke vaardigheden, didactisch- en aanpassingsvermogen, motivatie, evaluatievaardigheden, organisatorische vaardigheden en vooral veel passie. Ik word er heel blij van als ik een bijdrage kan leveren aan een duurzame en positieve impact op het leer- en ontwikkelingsproces van mijn deelnemers.

Als therapeut ga ik als een detective op zoek naar de oorsprong van jouw klachten. Door verschillende disciplines te combineren, kan ik veel breder kijken en jou bieden wat jij werkelijk nodig hebt. Ik werk altijd vanuit jouw hulpvraag, zodat ik je een passend advies en behandeling op maat kan leveren. 

Als mens ben ik gelukkig getrouwd en moeder van een geweldige zoon. Ik ben heel graag in de natuur al wandelend met mijn gezin en onze Duitse staande draadhaar. Onderweg maak ik graag foto's van dingen waarover ik me verwonder. Ik hou van een goede verzorging van de inwendige en uitwendige mens. Ook van persoonlijke ontwikkeling, een leven lang leren en lekker werken word ik ontzettend blij.

Ik ben Manueel Praktizijn®, DORN therapeut, Myofasciaal Therapeut® (Triggerpointtherapie), Geregistreerd Integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach, professioneel trainer, DISC- en Drijfveren specialist & trainer, Rake Vragen® Coach, Oplossingsgericht coach, Soft Skills Expert & trainer, Coach & trainer voor vrouwen in de overgang en Systemisch organisatie- & teamcoach.

Om jou de kwaliteit te bieden die je verlangt ben ik lid van de NVST, geregistreerd bij NOBCO, Registertherapeut BCZ® en lid van de Belgische beroepsfederatie BMST als Myofasciaal Therapeut®. Door mijn CRKBO registratie ben ik als trainer bovendien vrijgesteld van BTW. Dankzij al deze registraties en lidmaatschappen voldoe ik aan de wettelijke eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en het Klacht- en Tuchtrecht. Ik val onder het tuchtrecht van de stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ) via de RBCZ®. Je kunt gemakkelijk alle informatie en de te volgen stappen vinden op www.tcz.nu.

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden namelijk door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. 

In de meeste gevallen kan je via jouw werkgever coachingtrajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.

logo crkbo
Logo NVST
logo NOBCO
Logo RBCZ

© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.