Over monique

Wie is Monique Jongmans?

Ik leef mijn passie. Wat drijft mij? Het best mogelijke resultaat behalen! Ik bekijk mensen als een geheel en ga op zoek naar oorzaken in plaats van de symptomen te behandelen.

Ik ben gepassioneerd Manueel Praktizijn®, Myofasciaal therapeut®, Dorn therapeut & Leraar Dorn therapie, Oerslank behandelaar (A) en gecertificeerd Vitaliteits- en & Leefstijlcoach.

Als een detective ga ik op zoek naar het begin van de klacht en door het combineren van meerdere disciplines maakt het dat ik veel breder kan kijken naar wat jij daadwerkelijk nodig hebt. Ik werk altijd vanuit jouw hulpvraag, hierdoor kan ik een behandeling of advies op maat geven.

In mijn praktijk behandel ik veel cliënten met klachten aan het bewegingsapparaat, daarnaast coach ik mensen naar een integrale gezondheid door het geven van vitaliteits- en leefstijladvies. Ook hier ligt mijn passie waardoor het perfect past het bij mijn holistische kijk op de mens. Ik coach jou graag zodat je zelf weer aan het stuur van je eigen leven komt te staan!

Ik heb daarnaast een brede kennis als het gaat om voeding en het effect daarvan op vitaliteit, focus en prestatie.

Ik ben lid van de NVST, registertherapeut BCZ®, geregistreerd Integraal Leefstijl- & Vitaliteits Coach en ben lid van de erkende beroepsfederatie BMST als Myofaciaal Therapeut®. Door deze registraties en lidmaatschappen voldoe ik aan de wet Wkkgz en aan de eisen inzake het Klacht- en Tuchtrecht.

Afspraak maken?

"Niet alles kan via internet geregeld worden"

Maak een afspraak »

Gerelateerde items

Altijd in bereik

Je kunt online je afspraak inplannen of bellen.

06 24137014

info@moniquejongmans.nl

De Steegde 1 | 7991 CA | Dwingeloo

contact pagina

ik ben ook te volgen op :

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.nvst.nl bij zorgverzekeraars. Wil je het zeker weten? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar!

De Steegde 1
7991 CA
Dwingeloo

06 24137014
info@moniquejongmans.nl