Monique als trainer

Leiderschapstraining MKB Effectief

Wil jij je volledig kunnen focussen op de strategie van jouw organisatie? Wij zorgen, pragmatisch én inspirerend, voor effectieve, gemotiveerde en goed opgeleide managers en teamleiders. Voor optimaal bedrijfsresultaat.

Disc- en Drijfveren analyse & training

Uitermate geschikt om in te zetten in  leiderschapstrajecten, voor het verbeteren van teameffectiviteit, coaching, loopbaanvraagstukken én persoonlijke ontwikkeling. Op ieder moment een waardevolle tool.

Soft skills Competence Framework

Soft skills, en niet je hard skills zijn vaak dé reden waarom de keuze tijdens een sollicitatieprocedure wel of niet op jou valt. In een team zijn soft skills van groot belang voor een fijne samenwerking en de beste resultaten.

Waarom moeilijk doen, als het samen kan? - Loesje

Als ervaren trainer zet ik me in om elke deelnemer te inspireren en te motiveren om te leren en zichzelf te verbeteren. Met een focus op positiviteit en een veilige leeromgeving, stimuleer ik actieve deelname en faciliteer ik discussies. Mijn aanpak is flexibel en afgestemd op de unieke behoeften van elke groep, met heldere communicatie en gestructureerde leermethoden om de leerdoelen te bereiken.

Publicaties en artikelen

LinkedIn post 18 maart 2024

Heel even dacht ik dat onze sessie zou eindigen in een heftige confrontatie…Leiderschapscoaching gaat vaak over het navigeren door complexe situaties en het ontdekken van verborgen aspecten van lei...

Leiderschapstraject MKB Effectief

Vastberaden (en met knikkende knieën 😉), is ze het aangegaan...In de hectiek van haar leiderschapsrol voerde Ellen ook nog een constante strijd om haar team op één lijn te krijgen. Vijf maanden...

DISC & DRIJFVEREN belangrijk om SAMEN te doen!

Hé Monique, waarom vind jij dat je naast kennis over het DISC model absoluut kennis over Drijfveren moet hebben?Nou dat zal ik je uitleggen. Stel je eens voor dat iemands DISC-profiel een ‘foto’ is...

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden namelijk door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. 

In de meeste gevallen kan je via jouw werkgever coachingtrajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.

logo crkbo
Logo NVST
logo NOBCO
Logo RBCZ

© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.