Monique als trainer

Leiderschapstraining MKB Effectief

Wil jij je volledig kunnen focussen op de strategie van jouw organisatie? Wij zorgen, pragmatisch én inspirerend, voor effectieve, gemotiveerde en goed opgeleide teamleiders. Voor optimaal bedrijfsresultaat.

Disc- en Drijfveren analyse & training

Uitermate geschikt om in te zetten in  leiderschapstrajecten, voor het verbeteren van teameffectiviteit, coaching, loopbaanvraagstukken én persoonlijke ontwikkeling. Op ieder moment een waardevolle tool.

Soft skills Competence Framework

Soft skills zijn vaak dé reden waarom de keuze tijdens een sollicitatieprocedure wel of niet op jou valt. In een team zijn ze trouwens van essentieel belang voor een fijne samenwerking en goede resultaten.

Waarom moeilijk doen, als het samen kan? - Loesje

Als ik voor een groep sta, dan voel ik me als een vis in het water. Alle deelnemers motiveren, inspireren om te leren én zichzelf te verbeteren, dat is mijn doel! Ik zie iedereen, geloof in de kracht van positiviteit en creëer een veilige en stimulerende leeromgeving. Met passie en een vleugje humor!

Duidelijke en zorgvuldige communicatie staat voor mij centraal. Ik moedig actieve deelname aan, stel vragen en faciliteer discussies zodat iedere deelnemer zijn stem kan laten horen. Op een manier dat iedereen zich gehoord en veilig voelt.

Ik gebruik werkvormen en technieken die zo goed mogelijk aansluiten bij de behoefte van de deelnemers. Alle informatie bied ik op een gestructureerde en begrijpelijke manier aan, met de focus op het behalen van de leerdoelen.

Iedere deelnemer is uniek en heeft verschillende leerstijlen en behoeften. Ik geloof dat iedereen op zijn eigen tempo kan groeien en ondersteun hen daarin. 

Ook iedere groep is anders en dat vergt aanpassing van mij als trainer. Het is mijn taak ervoor te zorgen dat het voor iedereen interessant, relevant en waardevol blijft.

Publicaties en artikelen

AM I FUTURE PROOF?

Deze foto is gemaakt tijdens een live Bootcamp bij de gemeente Borger-Odoorn. Onderdeel van “leer meer over digitalisering”, ontstaan door een samenwerking tussen I.AMDIGITAL en TalentFirst Nederla...

Ontrouw aan jezelf?

Ze loopt al jaren bij therapeuten en coaches, gaat naar workshops en retraites om aan haar persoonlijke ontwikkeling te werken. Nog nooit heeft ze gevonden wat ze zocht. Fast Forward: We zijn in d...

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden namelijk door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Je bent er zelf verantwoordelijk voor op te hoogte te zijn van jouw eigen verzekeringsvorm en voorwaarden. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. Wil je het zeker weten? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar!

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. In een aantal gevallen kan je via jouw werkgever trajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.


© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.