Kennismakingsgesprek

Ontdek hoe dit gratis kennismakingsgesprek het verschil kan maken! Het is de perfecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te bespreken wat jij nodig hebt. Tijdens ons gesprek gaan we dieper in op jouw doelen en obstakels, en onderzoeken we of ik de juiste coach of trainer voor jou ben. Het is een waardevolle kans om te zien of er een klik is en of mijn aanpak bij jou past.

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en zet de eerste stap richting verandering! Alles wat je nodig hebt is wat tijd.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Vul aub het onderwerp in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden namelijk door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. 

In de meeste gevallen kan je via jouw werkgever coachingtrajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.

logo crkbo
Logo NVST
logo NOBCO
Logo RBCZ

© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.