AM I FUTURE PROOF?

Deze foto is gemaakt tijdens een live Bootcamp bij de gemeente Borger-Odoorn. Onderdeel van “leer meer over digitalisering”, ontstaan door een samenwerking tussen I.AMDIGITAL en TalentFirst Nederland BV.
Een maatwerk blended learning traject waarin ik de Kick-offs en de afsluitende Bootcamp trainingen voor de gemeenten Emmen, Coevorden, Hengelo en Borger-Odoorn mocht geven, zowel online als live.

ARE YOU FUTURE PROOF?

Wat gaat er namelijk allemaal wel niet veranderen de komende tijd? Wat betekent dat voor jouw werk? Bestaat jouw werk straks nog wel? Dit traject bood inzicht, kennis, creatieve opdrachten, E-learning, én 1-op-1 coaching op dieper op de persoonlijke vragen en behoeften in te gaan.
Een goede vraag om jezelf te stellen: Ben ik wel 'future proof’? Wat kan je bijvoorbeeld nu doen om daarvoor te zorgen? Hoe kan jij je goed voorbereiden op verandering?

Misschien is dit iets voor je: Het CarrièreBoost programma van Talentfirst

Misschien ook interessant

LinkedIn post 18 maart 2024

Heel even dacht ik dat onze sessie zou eindigen in een heftige confrontatie…Leiderschapscoaching gaat vaak over het navigeren door complexe situaties en het ontdekken van verborgen aspecten van lei...

Leiderschapstraject MKB Effectief

Vastberaden (en met knikkende knieën 😉), is ze het aangegaan...In de hectiek van haar leiderschapsrol voerde Ellen ook nog een constante strijd om haar team op één lijn te krijgen. Vijf maanden...

DISC & DRIJFVEREN belangrijk om SAMEN te doen!

Hé Monique, waarom vind jij dat je naast kennis over het DISC model absoluut kennis over Drijfveren moet hebben?Nou dat zal ik je uitleggen. Stel je eens voor dat iemands DISC-profiel een ‘foto’ is...

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden namelijk door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. 

In de meeste gevallen kan je via jouw werkgever coachingtrajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.

logo crkbo
Logo NVST
logo NOBCO
Logo RBCZ

© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.