DISC- en Drijfveren analyse & training

DISC- en Drijfveren analyse & training

Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt - Wayne Dyer

Met de DISC-methode brengen we het huidige natuurlijke en aangepaste gedragsprofiel van individuen in kaart, waardoor inzicht ontstaat in gedragsvoorkeuren en interacties.

Het biedt handvatten om effectiever te communiceren, persoonlijke effectiviteit te vergroten en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling te identificeren.

Inzicht in jouw drijfveren is cruciaal, omdat deze bepalen welke richting je kiest en je in beweging brengen.

Het resultaat? Meer inzicht om bewuste keuzes te maken die natuurlijke motivatie, energie en voldoening bieden. Een 1-op-1 coachgesprek verdiept dit inzicht.

Met een op maat gemaakte training leggen we de basis voor succesvolle samenwerking en verbeterde resultaten binnen teams of organisaties. Het bevordert diepgaande relaties, begrip en effectieve communicatie.

Meer weten wat ik voor je kan betekenen? Ik neem graag contact met je op! 

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden namelijk door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. 

In de meeste gevallen kan je via jouw werkgever coachingtrajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.

logo crkbo
Logo NVST
logo NOBCO
Logo RBCZ

© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.