Leiderschapstraining MKB Effectief

Leiderschapstraining MKB Effectief

Word een effectieve manager en creëer een mega succesvol team!

Stel je eens voor: je kunt je volledig richten op de strategie van jouw organisatie, op ondernemen en het verwezenlijken van jouw visie voor de toekomst. Ondertussen zorgen jouw managers, teamleiders, voormannen en voorvrouwen ervoor dat de dagelijkse operatie geheel vlekkeloos verloopt.

Ze weten precies wat jij van ze verwacht en weten dit op een motiverende en duidelijke manier aan de medewerkers over te brengen. En dit alles zonder dat het jullie dagelijks veel energie en tijd kost.

Tijdens onze praktijkgerichte training leren jouw managers nieuwe vaardigheden die essentieel zijn voor het goed uitvoeren van hun functie. Ze leren verschillende communicatie- en beïnvloedingsstijlen effectief toe te passen in diverse praktijksituaties.

Op deze manier kunnen zij hun medewerkers goed begeleiden en motiveren om uitstekende bedrijfsresultaten te behalen.

Ze krijgen inzicht in hun eigen gedrag én dat van hun teamleden, en leren schakelen tussen verschillende leiderschapsstijlen. Bovendien kunnen ze jou hierdoor beter ondersteunen bij het behalen van jouw doelstellingen.

In onze training maken we gebruik van herkenbare situaties uit de dagelijkse praktijk van jouw managers. We werken met humor, provocatie en Rake vragen®, om hen op een pragmatische en inspirerende manier kennis te laten maken met methoden, handvatten en tips. Dit zorgt ervoor dat verschillende aspecten uit hun dagelijks leven als manager gemakkelijker en vooral plezieriger worden.

Kortom, onze leiderschapstraining helpt jouw managers om effectieve leiders te worden, in staat om hun team te motiveren, te ondersteunen en naar een hoger niveau te tillen. Ze zullen beter communiceren, meer invloed uitoefenen en jouw organisatie succesvol leiden. Investeer in hun ontwikkeling en zie hoe jouw bedrijf floreert!

MKB Effectief is een samenwerking tussen Saskia Vos en mijzelf. Wil je meer weten over Saskia kijk dan hier: LinkedIn profiel Saskia Vos

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed, mits je de juiste aanvullende polis hebt afgesloten. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie of neem zelf contact op met je zorgverzekeraar!

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. In een aantal gevallen kan je via jouw werkgever trajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.


© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.