Leiderschapstraining MKB Effectief

Leiderschapstraining MKB Effectief

Met effectieve managers creëer je succesvolle teams!

Stel je voor: je kunt je volledig richten op de strategie van jouw organisatie en het realiseren van jouw visie voor de toekomst, terwijl jouw managementteam ervoor zorgt dat de dagelijkse operaties vlekkeloos verlopen.

Onze praktijkgerichte training rust jouw managers uit met essentiële vaardigheden voor effectief leiderschap. Ze leren diverse communicatie- en beïnvloedingsstijlen toe te passen in praktijksituaties, waardoor ze medewerkers kunnen begeleiden naar uitstekende bedrijfsresultaten.

Tijdens de training krijgen managers inzicht in hun eigen gedrag en dat van hun teamleden, en leren ze schakelen tussen verschillende leiderschapsstijlen. Door humor, provocatie en Rake vragen® maken we de training pragmatisch en inspirerend, waardoor managers gemakkelijker en plezieriger kunnen functioneren.

Onze leiderschapstraining helpt managers effectieve leiders te worden, die communicatief vaardig zijn en jouw organisatie succesvol kunnen leiden. Investeer in hun ontwikkeling en zie jouw bedrijf floreren!

MKB Effectief is een samenwerking tussen mijzelf en Saskia Vos. Wil je meer informatie over Saskia kijk dan hier: LinkedIn profiel Saskia Vos

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden namelijk door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. 

In de meeste gevallen kan je via jouw werkgever coachingtrajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.

logo crkbo
Logo NVST
logo NOBCO
Logo RBCZ

© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.