Soft skills Competence Framework

Soft skills Competence Framework

Waarom binnen je comfort zone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt? - Loesje

Wanneer je wordt uitgenodigd om te solliciteren, heb je waarschijnlijk het juiste diploma, de benodigde vaardigheden en relevante kennis. Maar wat als die andere kandidaat dezelfde kwalificaties heeft?

Jouw soft skills maken het verschil!

Soft skills, zoals effectieve communicatie, timemanagement en probleemoplossend vermogen, zijn cruciaal om je te onderscheiden en de concurrentie voor te blijven!

Onvoldoende ontwikkelde soft skills kunnen leiden tot problemen binnen teams, zoals verslechterde relaties, verlies van motivatie en prestatievermindering. Begrip van je eigen soft skills en die van je teamleden is essentieel voor persoonlijke groei en optimale samenwerking.

Als je de ambitie hebt om door te groeien naar een leidinggevende rol, vereist dit andere vaardigheden, zoals het inspireren van medewerkers, conflictbeheersing en effectief leiden van vergaderingen.

Het is van vitaal belang om inzicht te hebben in je soft skills, zodat je gericht kunt trainen voor je droombaan, professionele groei kunt realiseren of effectief kunt functioneren in een team.

Het Soft Skills Ontwikkelprogramma biedt individuele, team- en organisatietrainingen aan.

Hier vind je alles over het Soft skills Competence Framework.

Interesse gewekt? Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jou of je team. Denk aan incompany trainingen op maat. Ik voorzie je graag van informatie over de beschikbare opties!

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden namelijk door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. 

In de meeste gevallen kan je via jouw werkgever coachingtrajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.

logo crkbo
Logo NVST
logo NOBCO
Logo RBCZ

© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.