Massagetherapie

Massagetherapie

Stimuleert jouw zelfhelend vermogen

Tijdens jouw massagetherapie sessie pas ik diverse technieken en therapeutische benaderingen toe, afgestemd op jouw individuele behoeften. Massagetherapie is effectief bij chronische pijn, spanning en spierspanning, stress of werkstress en  lichamelijke ongemakken.

Met een combinatie van technieken zoals deep tissue technieken, triggerpointtherapie, Shiatsu therapie en ontspanningsmassage, stimuleer ik het natuurlijk herstellend vermogen van jouw lichaam.

Door aandachtig te luisteren naar de signalen van je lichaam, krijgt het de kans om haar verhaal te delen. Dit kan verrassend anders zijn dan wat je in je hoofd denkt te weten.

Ik maak mijn eigen massageoliën en werk exclusief met 100% zuivere essentiële oliën van DōTERRA in een natuurlijke draagolie. Deze oliën vormen een waardevolle aanvulling op jouw behoeften, waardoor de voordelen van de massagetherapie worden versterkt.

Door de oliën te combineren met de juiste massagetechnieken creëren we een behandeling die niet alleen je lichaam, maar ook je geest en emoties in balans brengt.

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden namelijk door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. 

In de meeste gevallen kan je via jouw werkgever coachingtrajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.

logo crkbo
Logo NVST
logo NOBCO
Logo RBCZ

© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.