Triggerpointtherapie

Triggerpointtherapie

Ik kijk verder dan de locatie van je pijn.

Triggerpoints, ook bekend als (onterechte) spierknopen, kunnen leiden tot pijn en vervelende symptomen. Ik pak deze triggerpoints effectief aan met manuele technieken en Dry Needling, wat resulteert in ontspanning, verbetering van spierfunctie en herstel van de communicatie tussen spieren en zenuwstelsel.

Met mijn kennis en ervaring kan ik triggerpoints herkennen en effectief behandelen, waardoor klachten snel verminderen, zelfs bij chronische gevallen. Ik help je graag bij pijnverlichting en herstel!

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden namelijk door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. 

In de meeste gevallen kan je via jouw werkgever coachingtrajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.

logo crkbo
Logo NVST
logo NOBCO
Logo RBCZ

© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.