Monique als therapeut

Massagetherapie

Massagetherapie is bij uitstek geschikt om in te zetten bij chronische pijn, spierspanning, stress, werkstress of lichamelijke ongemakken. Gericht op het herstel van het zelfhelend vermogen van jouw lichaam.

Dry Needling/Triggerpointtherapie

Triggerpointtherapie is een gouden combinatie van manuele technieken en Dry Needling, gericht op het behandelen van triggerpoints. Deze therapie wordt vaak gebruikt om (spier)pijn en spierspanning te verlichten. 

Jij bent uniek en dat betekent maatwerk

Als ervaren therapeut begrijp ik dat jouw welzijn van essentieel belang is. Ik zie jou als een geheel, met jouw eigen unieke behoeften en pijnpunten. Mijn benadering begint altijd bij jouw pijn, die authentiek en belangrijk is. Als een toegewijde detective ga ik grondig op zoek naar de bron van jouw ongemak, om vervolgens snel en doelgericht te werken aan verlichting van jouw pijn of blokkade. Met een scala aan effectieve technieken sta ik klaar om jou de best mogelijke hulp te bieden.

Wist je dat pijnklachten vaak voortkomen uit het negeren van signalen die een andere oorsprong hebben? Soms worden deze signalen over het hoofd gezien door factoren zoals werkstress, relatieproblemen, of zelfs slechte houding en verkeerde slaapgewoonten.

Het begrijpen van de ware oorsprong van jouw fysieke klachten is mijn prioriteit. Door mijn diepgaande kennis kunnen we gerichte en efficiënte behandelingen toepassen om jouw pijn te verlichten en problemen op te lossen.

Goed om te weten: mijn therapeutische behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars, mits je beschikt over de juiste aanvullende polis.

Publicaties en artikelen

LinkedIn post 18 maart 2024

Heel even dacht ik dat onze sessie zou eindigen in een heftige confrontatie…Leiderschapscoaching gaat vaak over het navigeren door complexe situaties en het ontdekken van verborgen aspecten van lei...

Leiderschapstraject MKB Effectief

Vastberaden (en met knikkende knieën 😉), is ze het aangegaan...In de hectiek van haar leiderschapsrol voerde Ellen ook nog een constante strijd om haar team op één lijn te krijgen. Vijf maanden...

DISC & DRIJFVEREN belangrijk om SAMEN te doen!

Hé Monique, waarom vind jij dat je naast kennis over het DISC model absoluut kennis over Drijfveren moet hebben?Nou dat zal ik je uitleggen. Stel je eens voor dat iemands DISC-profiel een ‘foto’ is...

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden namelijk door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. 

In de meeste gevallen kan je via jouw werkgever coachingtrajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.

logo crkbo
Logo NVST
logo NOBCO
Logo RBCZ

© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.