Leiderschapstraject MKB Effectief

Vastberaden (en met knikkende knieën 😉), is ze het aangegaan...

In de hectiek van haar leiderschapsrol voerde Ellen ook nog een constante strijd om haar team op één lijn te krijgen. Vijf maanden van toewijding en inspanning leken totaal zinloos 😩 te zijn geweest. Maar gelukkig brak er een nieuw hoofdstuk aan in haar leiderschapsavontuur.

Ellen kreeg de kans om deel te nemen aan het leiderschapsprogramma van MKB Effectief, een stap die haar en haar team een frisse kijk gaf op hun sterke punten, valkuilen en mogelijkheden. Hierdoor kwam er nieuwe energie vrij binnen het team, met verbeterde communicatie en mooie resultaten als gevolg. Door het stellen van een ogenschijnlijk ‘simpele’ vraag 💬 kon alles weer gaan bewegen.

Wat wordt er niet voldoende erkend?

Het vergt soms moed om zonder oordeel te kijken naar een bijdrage, betrokkenheid of inspanning die is geleverd. En levert deze bijdrage, betrokkenheid of inspanning het gewenste resultaat 🎯? Ook dat mag zonder oordeel worden aanschouwd, want de bijdrage was volledig, ook al is het resultaat nog niet helemaal wat het kan zijn.

Het verhaal van Ellen en haar team is een inspirerende reis 🚀 geweest van uitdagingen, overwinningen en groei door samenwerking en zelfreflectie.
Toen de training ten einde liep, was Ellen trots, omdat ze wist dat ze met haar team, voor nu, het hoogst haalbare had bereikt – mede door de ondersteuning en begeleiding van MKB Effectief.

En wij? Wij zijn ook trots, toch Saskia Vos?

MKB Effectief is een samenwerking tussen Saskia Vos en mijzelf.
 

Misschien ook interessant

LinkedIn post 18 maart 2024

Heel even dacht ik dat onze sessie zou eindigen in een heftige confrontatie…Leiderschapscoaching gaat vaak over het navigeren door complexe situaties en het ontdekken van verborgen aspecten van lei...

Leiderschapstraject MKB Effectief

Vastberaden (en met knikkende knieën 😉), is ze het aangegaan...In de hectiek van haar leiderschapsrol voerde Ellen ook nog een constante strijd om haar team op één lijn te krijgen. Vijf maanden...

DISC & DRIJFVEREN belangrijk om SAMEN te doen!

Hé Monique, waarom vind jij dat je naast kennis over het DISC model absoluut kennis over Drijfveren moet hebben?Nou dat zal ik je uitleggen. Stel je eens voor dat iemands DISC-profiel een ‘foto’ is...

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden namelijk door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. 

In de meeste gevallen kan je via jouw werkgever coachingtrajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.

logo crkbo
Logo NVST
logo NOBCO
Logo RBCZ

© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.